17.9.2013

Kiltakoulut

Kiltakoulut ovat opettajien ja oppilaiden kehittämä hanke, jossa käytetään hyödyksi sosiaalisen median työkaluja ja mobiiliteknologiaa. Tällä tavoitellaan opiskelijakeskeisyyttä ja vertaisoppimista. Hankkeeseen kuuluu yhteistyökoulujen hankkiminen, joissa on valtakunnallista erityisosaamista eri osa-alueilla. Tämä näkyy kouluissa mm. opintomatkoina toisiin kouluihin. Kiltakouluihin kuuluu seitsemän eri kiltaa: Pintakilta, Puukilta, Metallikilta, Asentajakilta, Dataajakilta, Matkailukilta ja Yrittäjyyskilta.
Matkailukilta Original (se alkuperäinen) on matkailualaa opiskelevien opiskelijoiden ja opettajien kilta. Tällä tavoin voidaan yhdistää voimat muiden koulujen matkailualan opiskelijoiden kanssa ja oppia tehokkaammin. Tiedon ja taidon jakaminen on avainsana.

EDIT.
En tosiaan kerennyt tunnin aikana tekemään tätä postausta loppuun, joten jatkan nyt. Miten itse voisin vaikuttaa matkailukillan toiminnassa?
Voisin tuoda tuulahduksen kansainvälisyyttä menneistä reissuistani. Lisäksi haluan oppia uutta jatkuvasti ja sitä kautta olen erittäin tiedonjanoinen. Vaikutan myös osallistumalla tapahtumiin, jotka edistävät tiedon jakamista mm. matkailukillasta.

Miten killan toimintaa vosi kehittää?
Vaikea sanoa näin alkuun kun killan toimintaan ei ole vielä kunnolla tutustunut. Muutaman kuukauden päästä voisi olla enemmän ideoita!

2 kommenttia:

  1. Mikä olisi sinun roolisi Matkailukillan toiminnassa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos täydennyksestäsi. Sinulle varmasti löytyy monenlaista roolia Matkailukillassa, niin hienosti tartut toimeen ja kannat vastuuta!

    VastaaPoista