17.9.2013

SOME -työpaja!

Tänään meillä oli Sosiaalisen Median Paja! Kyllä. Tutustuimme erilaisiin internetin palveluihin yhdessä nuorisopuolen matkailuala luokkien kanssa. Ensimmäisessä pajassa tehtiin blogiteksti kiltakouluista, mikä löytyy tuosta edellisestä postauksestani. Sen jälkeen tutustuimme scoop.it:iin ja Pinterestiin, joista ensimmäinen oli meille jo valmiiksi tuttu. YouTuben videonmuokkausohjelma oli mielestäni mielenkiintoisin, koska olen kauan kaivannut kyseistä ohjelmaa tuloksetta. Se sattuikin siis löytymään yllättävän läheltä. Koskakohan tuo on YouTubelle tullu? Aivan loistava ominaisuus!
Viimeisenä esiteltiin Prezi, jolla pystyy tekemään monipuolisesti esitelmiä. Niitä oli hauska tehdä ja kuvittelinkin kuinka kätevä se on koululaisille. Helpottaa huomattavasti hienojen esityksien tekoa.

Näistä kaikista uskoisin, että eniten tulen käyttämän Preziä ja YouTuben videonmuokkausohjelmaa. Preziä varmasti eniten koulussa, ja YouTubea muutenkin kotona. Hyvä osata käyttää tälläisiä ohjelmia sillä koskaan ei voi tietää milloin näitä tarvitsee. Tai jopa voi tehdä vaikutuksen tulevaan pomoon! :)

Ótsen prijátna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti