26.9.2013

Piipahdus Unkarissa

Kännykällä tehty panorama Budapestin sillalta
 
Kävin tosiaan moikkaamassa ystävääni Budapestissä, mutta samalla jäi kaksi koulupäivää väliin: tiistai ja keskiviikko. Muut ovat käyneet tutustumassa Hämeenlinnan matkailupalveluyrityksiin ja kirjoittanut niistä blogia. Tämä olkoon minun esitelmäni blogikirjoitus! :)

Saavuimme hostelliimme Budapestissä sunnuntaina noin kello 23 ja ryntäsimme heti ulos hakemaan jotakin syötävää. Päädyimme kebab pikaruokalaan, joka oli ihan ok, paitsi kanat mitä tilasin oli hieman raakoja. Jätin suurimman osan niistä siis syömättä! Emme kerenneet oikein muuta vielä tekemään, joten nukkumaan ja odottelemaan huomista.

Herättyämme maanantaina lähdimme käppäilemään Budan kaduille ja päädyimme ajelemaan ratikalla joen vieressä. Tuli vähän myös shoppailtua kenkää ja takkia, mutta suurin yllätys oli paikallisten haluttomuus auttaa tai puhua meille. Yritin nätisti kysyä ainakin kolmelta eri paikalliselta haastattelua, mutta kukaan ei suostunut hädintuskin edes puhumaan meille. Tämä kävi koko reissun ajan ilmi, ainoastaan yksi tarjoilija oli aivan huippu ja varmasti olisi suostunut myös haastatteluun, mutta asiakkaita oli ravintolassa sen verran ettei viitsinyt häiritä. Muutamat videot tuli tältä päivältä kuvattua.
Iltapäivällä ystäväni Bibi tuli hostelliin, juttelimme hetken ja lähdimme hetken mielijohteesta Gellert Bath nimiseen kylpylään. Kylpylä oli suuri pettymys, koska meille ei kerrottu yhtään mitään ja kaikki äksyili. Lähdimme siis vihaisina syömään, jossa huikea tarjoilija pelasti meidän päivämme. Syömisen kautta Casinolle ja sieltä hostellille juttelemaan muiden matkailijoiden kanssa. Sovin myös muutaman kanssa haastattelut tiistaille.

Tiistaina meille oli Bibin kanssa varattu tatska-aika klo 10. Siellä aika vierähti viiten asti iltapäivällä, jonka jälkeen teimme kaikki haastattelut hostellilla ennen kuin illalla lähdimme lentokentälle. Ihan loistavia tyyppejä! Teen tästä vielä Prezi esityksen kunhan saan koottua kaiken materiaalin. Tällä hetkellä mulla on tekninen ongelma ratkaistavana, kun en saa lähetettyä sähköpostiin yhtä haastattelua. Kuulemma liian pitkä! Tekniikan ei tässä vaiheessa pitäisi pettää! :D

Matka oli kuitenkin loistava, oli ihana nähdä ystävää ja haastatella muita matkailijoita! Lisäksi tuli sovittua Bibin kanssa reilisuunnitelmat vuodelle 2015. Sitä odotellessa!

венгерск
 
Ungren
 
Hungary
 
PS. Kirjoitan sanat nykyään aina venäjäksi, ruotsiksi ja englanniksi.
 
Tässä roskiksessa oli vaan sitä jotakin.
 
Mini McDonald's !!!!


2 kommenttia:

  1. Sinulla oli kaikesta päätellen antoisa matka Budapestiin :) Sait kokea sekä esimerkillistä palvelua, että sellaista, jota et halua itse antaa. Molemmista voi aina oppia. Odotan jännityksellä millaisen shown meille järjestät :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tyyli tehdä blogia! tässä on se mitä itsekkin haluaisin oppia.. -kirjoita niin että lukija viihtyy ja haluaa tietää lisää- :)
    Iso taputus ja hymypeukku!! Kouluarvosanoin minun mielipiteeni blogista 8½ koska haluan tietää mitä kaikkea mahtavaa keksit tänne vuoden aikana vielä kirjoittaa :D -suvi- p.s odotan myös innolla Budabesti esittelyä ;)

    VastaaPoista