4.6.2014

Markkinointiviestintä: Puheluiden soitto (ja viimeinen koulupäivä!!)

pakcct.com
Teimme yhteistyötä Keskiaikamarkkinoiden kanssa ja soittelimme heidän puolestaan puheluita myyden tapahtuman ruokailu-ohjelmaa. Itse puheluiden soitto ei niinkään jännittänyt, koska ajattelin aina että he eivät koskaan tule näkemään mua. Soittelimme pääasiassa liittoihin ja siellä vastailtiinkin oikein asiallisesti, jopa ystävällisestikin mikä oli mulle suurin yllätys. En koskaan ole puhelinmyyntiä tehnyt joten oli ihan kiva saada siitä pientä kokemusta. Ties vaikka joskus joutuisi myymään tuotetta tai tuotetta tällä tavalla.
Mitä olen oppinut?
Kannattaa soitella ainakin puoli vuotta ennen tapahtumaa, sillä silloin yrityksillä on aikaa miettiä ja niihin aikoihin he suunnilleen saattavat olla suunnittelemassa jotakin virkistäytymispäivää.

Tämä oli myös viimeinen koulupäivä! Söimme jätskiä, sipsiä, karkkia ja limua. Kyllä kelpasi. Hieno vuosi takana, jossa oppia on tullut enemmän kuin koskaan osasin kuvitellakaan. Haikeasti kuitenkin lähdemme työharjoitteluun, sillä aivan loistavia kanssaopiskelijoita jää taaksepäin. Ei tosin varmastikaan kaikki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti