13.11.2013

Puhdistuspalvelut: Matkailijan säästövinkit

Halvimmat lennot
Vertailusivustoilla vertaillaan lentojen hintoja. Hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan ja kalleimmillaan ne ovat lomasesonkien aikaan. Tiistai ja keskiviikko ovat usein edullisimpia lentopäiviä. Esimerkkeinä Momondo, Skyscanner tai Halvatlennot.fi joista osa toimii myös älypuhelimilla.
 
Auton vuokraus
Pyydä tarjous hyvältä vaikuttavalta autofirmalta ja kysy sitten kilpailijalta haluaako se panna paremmaksi. Lisäpalveluilla tienataan, joten ole tarkkana niiden kanssa. Muista vakuutus- ja tankkausasiat. Jos vuokraat auton pidemmäksi aikaa, niin kysy MiniLeasing sopimusta: Se tulee halvemmaksi. Lentokentältä vuokraus on kalliimpaa.
 
Shoppailu
Suuntaa Outlet -myymälöihin ja alennusmyynteihin. Voit ajoittaa matkasi alennusmyyntien mukaan!
 
Nähtävyydet
Pääsylipuista voi saada alennuksia internetistä. On myös sivustoja jotka kokoavat näitä alennuksia esim. Undercover Tourist ja Kijubi. Kansainvälisestä Groupon-palvelusta voi myös bongata alennuksia. Hakusanalla matkakohteen nimi + free museums voi löytää täysin ilmaisia nähtävyyksiä.
 
Mobiili
Whatsapp-sovelluksen ja Applen iMessage-palvelun avulla voit lähettää ilmaisia tekstiviestejä ulkomailtakin. Skypellä puhelut hoituvat ilmaiseksi. Netissä on lukuisia tarjouksia mobiiliostajille.
 
Majoitus
Varaussivustoista kannattaa katsoa, kuten Hotels.com, Laterooms.com, Lastminute.com ja Hotwire. Hostellit ovat yleisesti ottaen halvempia ja niitä löytyy muun muassa Hostelworld:istä ja Hostelling Internationalista. Jos kyseessä on häämatka, tai jokin suuri juhlamatka, kannattaa siitä vihjata henkiläkunnalle koska he järjestävät yleensä jotakin extraa.
 
Rahan nostaminen
Euromaissa edullisinta on nostaa rahaa Debit-kortilla. Tarkista ennen nostoa, periikö automaatti palvelumaksua.
 
Lähteet: Mondo -lehti (7/2013), Iltalehti ja Wikipedia

1 kommentti:

  1. Esityksessäsi oli erittäin paljon semmoisia vinkkejä ja rahansäästöideoita, että niitä kannattaa hyödyntää ehdottomasti kun teette niitä matkasuunnitelmia asiakkaille. Loistavasti koottu esitys.

    VastaaPoista