5.9.2013

Koulu alkaa!

Kuva: bulins.com
Olin tärissyt kavereilleni jo viikkoja ennen, kuinka en malta odottaa koulun alkamista. Silti lähdin ensimmäiseen koulupäivään pelonsekaisin tuntein. En tiennyt yhtään mistä aloitamme, mitä teemme ja miten opiskelemme, olinhan ollut koulussa viimeksi viisi vuotta sitten. Ainoastaan pieniä aavistuksia retkistä oli.
Ryhmämme on kuitenkin aivan loistava. Esittelimme itsemme scoop.it palvelun avulla, mikä oli loistava veto opettajaltamme. Tutustuimme vähän eri tavalla ja näimme oikeasti mistä ihmiset ovat kiinnostuneita. Jotenkin tuntui, että on paremmat lähtökohdat tutustumisessa jo heti alkuun.

Kuva: travel.nationalgeographic.com
Kävimme myös läpi koulun asioita ja muita tärkeitä tapahtumia/päivämääriä. Päälimmäisenä itselleni jäi mieleen työssäoppimisjaksot, koska sillä hetkellä päätin pyrkiä molempina jaksoina ulkomaille töihin. Työharjoittelujaksomme kestää 2,5kk, ensimmäinen alkaa tammikuussa ja toinen kesäkuussa. Kesäkuussa olisi hyvä päästä Venäjälle harjoitteluun, sillä aloitan kansanopistossa juurikin tämän kyseisen kielen opiskelun. Ajattelin harjoittaa siitä vahvan kielen itselleni, ja se tarkoittaa tosiaankin sitä että täytyy viettää aikaa myös Venäjällä. Haasteet otan vastaan ilomielin!

Ei muuta kuin koulu kunnolla käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti