- Jaakko Lehtonen, Matkailun edistämiskeskus
- Kristiina Havas ja Kristiina Jaakonaho, Ruokailu & Matkailu -hankkeen vetäjät
- Anne-Marie Hovstadius, Communication Manager for Swedish Government vision
- Terhi Hook, Matkailun edistämiskeskus
- Ville Relander, Ruokakulttuuristrategia Helsingin kaupunki
- Pekka Kääriäinen, Lammin Sahti
- Kaisa-Leena Korhonen, FemEmare
- Kirsi Viljanen, Maa- ja metsätalousministeriö
- Kim Palhus, Hanasaari - Ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
![]() |
Kuva: tarleenanblogi.blogspot.fi |
Tara oli hyvin tiivistänyt sisällön ja tärkeät asiat esimerkkien avulla:
- Yhtenäinen teema ruokailussa/ruokapaikassa
- Suomalaiset astiat
- Yksilöllisyys
- Osaaminen ja ylpeys: Tehdään mitä parhaiten osataan ja ollaan ylepitä siitä
- Estetiikka
- Ravintoloilla kasvot ja tarina
- Verkostoituminen paikallisten yritysten kanssa
- Asiakas voi osallistua
- Terveellinen suomalainen ruoka (Ulkomaalaisten mielestä suomalainen ruoka on terveellistä)
- Etiikka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti